Behandelingen

Gelaatsverzorging

RainPharma staat voor een holistische aanpak. Natuurlijk is het belangrijk om de juiste producten te smeren, maar om je huid alles te geven wat ze nodig heeft, verdient ze ook een extraatje van binnenuit. Daarom combineren we onze huidverzorgingsproducten met innovatieve voedingssupplementen. We leggen je ook uit hoe je door de juiste dingen te eten en te drinken je huid kan verbeteren. Wedden dat je het verschil ziet en voelt?

Lees meer

Relaxatiemassage

Een moment voor jezelf? We hollen van hier naar daar. Van de file op weg naar het werk tot drukke vergaderingen of lange rijen aan de winkelkassa. Heb je soms het gevoel dat het je niet meer lukt om even helemaal te ontspannen? Dan is een ontspanning- of relaxatiemassage echt iets voor jou.

Lees meer

Body Sugaring - Suiker ontharen

Body Sugaring of Suiker Ontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om te ontharen met 100% natuurlijke producten. Zeg vaarwel aan pijn, ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Met suiker ontharing geniet je van een fantastisch resultaat, een zijdezachte huid!

Body Sugaring - Suikerontharing

RainPharma dieet

Het RainPharma dieet is een efficiënt afslankprogramma dat gezonde voeding, de RainPharma voedingssupplementen en bijzondere RainPharma shakes combineert met professioneel voedingsadvies van een diëtist of erkend voedingsconsulent. Door de combinatie van een efficiënte motiverende start – omdat je in het begin vrij snel al je overtollige kilo’s kwijtspeelt – en een grondige langetermijnvisie onderscheidt het RainPharma dieet zich meteen.

Lees meer

Voetreflexologie

Comming Soon

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x