Rugverzorging

Rugverzorging

Nieuw! Rainpharma Rugverzorging bij Oh!Lijf

Hoe verloopt een rugverzorging bij Oh!Lijf

We starten de verzorging altijd met een kort intake gesprek zodat we de deze kunnen afstemmen op jouw noden, gevolgd door een warm voetbad om een eerste moment van ontspanning te bekomen.

Daarna krijg je de privacy om je uit te kleden en op de massagetafel plaats te nemen. Daarbij word je meteen met een handdoek toegedekt. Je zal tijdens de verzorging dus nooit volledig naakt zijn.

We starten met een dieptereiniging en scrub. We streven naar een zo gezond mogelijke huid en met de dubbele reinigingsmethode verminder je kans op onzuiverheden zoals mee-eters en puistjes. Bovendien kunnen de andere verzorgende producten beter hun werk doen als de huid optimaal gereinigd is. De scrub zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen zonder de huidbarrière aan te tasten. Indien nodig verwijderen we ook de zwarte puntjes. 

Nadien volgt de relaxatiemassage met warme aromatische olie. Stress en spanningen kunnen zich ongemerkt vastzetten in je lichaam. Dit zorgt voor verkrampte spieren, nekklachten, hoofdpijn of vastzittende schouders. Bij veel stress en spanning zal onze massagetherapeute extra focus leggen op schouders en hoofd omdat spanning zich daar het vaakst vastzet. 

De massage zorgt er voor dat jouw spieren zich terug kunnen ontspannen en dat je mentaal en fysiek helemaal tot rust komt. Hierdoor komen endorfines in je hersenen vrij wat een ontspannen gevoel geeft. Het is als het ware een heerlijk en natuurlijk kalmeringsmiddel!

Nadien plaatsen we een zuiverend en hydraterend kleimasker op jouw rug en terwijl dit inwerkt, verwennen je nog met een hand-of voetmassage.

Na het verwijderen van het masker, hydrateren we je rug met een bodylotion, aangepast aan jouw noden.

Actieprijs: 

Rugverzorging 60 minuten; 65 euro

Kenningsmakingspakket: 

1x rugverzorging 60 minuten

1x Prebiotic hand- & bodylotion 250ml

1x body Wonder Towel (ideaal om je rug te reinigen onder de douche)

1x Skinwash 100ml gratis

Kenningsmakingspakket: 146,90 euro  


Wil je jezelf graag trakteren op een 'BACK IN LOVE' rugverzorging of iemand er mee verrassen?

Boek je afspraak online, telefonisch of in onze winkel.RainPharma , natural skincare

RainPharma brengt de natuurlijke schoonheid van jouw huid naar boven met een 100% plantaardig gelaatsritueel.

Kies jij ook voor een volledig natuurlijke aanpak? Slim! Zet je klassieke verzorgingsproducten aan de kant en laat je overtuigen.

Heb  je een gevoelige huid of een ander huidprobleem? Je bent lang niet de enige. We smeren allemaal teveel en te vaak producten op onze huid die irriterende chemicaliën bevatten. Heel wat mensen krijgen daardoor vroeg of laat met huidproblemen te kampen. Daarom is het goed om te weten hoe je de etiketten van jouw producten moet lezen.

Zo zijn heel wat producten op water gebaseerd wat natuurlijk niet slecht is voor je huid maar het is wel zonde om te betalen voor een product dat vooral goed verstopt water is.  De premium gelaatsproducten van RainPharma  zijn nooit op water gebaseerd. Dat wil zeggen dan 'aqua' niet vooraan of helemaal niet in de ingrediëntenlijst staat.

Daarnaast zijn er veel ingrediënten die wij niet graag in verzorgingsproducten zien opduiken. We beperken ons hier tot de zes voornaamste groepen die je volgens ons zeker en vast moet vermijden. Neem je huidige verzorgingsritueel eens onder de loep, controleer de ingrediëntenlijsten op de verpakkingen.


Rugverzorging
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x