Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Wat is een ontspannings- of relaxatiemassage?

Een ontspannings- of relaxatiemassage is een heerlijke lichaamsmassage die je helemaal tot rust brengt. Studeren, werken, zorgen voor het huishouden en je gezin, je sociale contacten onderhouden,… Het leven kan heel wat stress met zich meebrengen. Die spanningen kunnen zich ongemerkt vastzetten op je lichaam en zo zorgen voor verkrampte spieren, nekklachten, hoofdpijn of vastzittende schouders.

Een ontspannings- of relaxatiemassage zorgt ervoor dat je spieren zich terug kunnen ontspannen en dat jij mentaal en fysiek helemaal tot rust komt. . Hierdoor komt endorfine vrij in je hersenen en ervaar je een ontspannen gevoel.Je zou een ontspanningsmassage eigenlijk kunnen zien als een heerlijk en natuurlijk kalmeringsmiddel. 


Hoe verloopt een ontspannings- of relaxatiemassage bij Oh!Lijf

Onze massagetherapeut zal zich tijdens de massage meestal op je rug en schouders focussen omdat stress en spanningen zich daar het vaakst vastzetten. Maar ook andere lichaamsdelen kunnen tijdens de massage aan bod komen.

We starten de massage altijd met een kort intake gesprek zodat we de massage kunnen afstemmen op jouw noden, gevolgd door een warm voetbad om een eerste moment van ontspanning te bekomen.

Daarna krijg je de privacy om je uit te kleden en op de massagetafel plaats te nemen. Daarbij word je meteen met een handdoek toegedekt. Je zal tijdens de massage dus nooit volledig naakt zijn.

De massage wordt uitgevoerd met warme en heerlijk geurende essentiële oliën van Rainpharma om het anti-stress effect van de ontspannings- of relaxatiemassage versterken.

Meestal begint de ontspanningsmassage aan je rug of hoofd en wordt er zo naar je benen of voeten toegewerkt. Daarna kan je je omdraaien en wordt ook de andere kant van je lichaam onder handen genomen.

Voor de ontspannings- of relaxatiemassage kan je kiezen uit 2 mogelijkheden: 25 of 50 minuten.


Ontspanningsmassage
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x