Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

Trakteer je huid, je geest en je zintuigen op de weldaden van een professionele RainPharma gelaatsverzorging bij Oh!Lijf. Ontspannend en doeltreffend gaan hand in hand, met respect voor de complexe natuur van je huid. 

Onze gelaatsmaskers zijn volledig plantaardig en worden ter plaatse bereid, helemaal afgestemd op de noden van jouw huid op dat moment. De kleur varieert van geel, oranje, rood, groen of bruin tot zelfs spierwit of pikzwart, afhankelijk van de mineralen en planten die gebruikt worden. Het resultaat: je stapt buiten met een stralende huid die perfect in balans is en geniet nog dagenlang na! 

RainPharma staat voor een holistische aanpak. Natuurlijk is het belangrijk om de juiste producten te smeren, maar om je huid alles te geven wat ze nodig heeft, verdient ze ook een extraatje van binnenuit. Daarom combineren we onze huidverzorgingsproducten met innovatieve voedingssupplementen. We leggen je ook uit hoe je door de juiste dingen te eten en te drinken je huid kan verbeteren. Wedden dat je het verschil ziet en voelt?

Tarieven:

  • Verzorging 60 min: 95 euro (reiniging, masker op maat en 2 massages)
  • Verzorging 90 min: 135 euro  (reiniging, 2 maskers en 2 massages)


Onze producten zijn eerlijk, puur en werkzaam. Wil jij dat ook ondervinden? Boek nu je kuur en oogst binnen 2 maanden complimentjes.

Wij stemmen onze verzorgingskuur helemaal af op maat van jouw huid. Jij geniet elke week of tweewekelijks van een flinke portie me-time én stapt buiten met een stralende huid.

  • "Healthy skin" kuur; 8 weken lang elke 2 weken een intense gelaatsverzorging op maat. Prijs: 349 euro (ipv 380) 
  • "Skin Detox" kuur: 8 wekelijkse intensieve verzorgingen op maat. Prijs: 509 euro (ipv 540)

Om te starten, doen we eerst een intakegesprek waarmee we uitzoeken wat het onderliggende probleem is, zodat we daar 100% kunnen op inspelen. Daarna beginnen we samen aan onze huidkuur. Jij gebruikt gedurende deze kuur thuis ook de RainPharma producten en ondersteunt met de supplementen. Samen gaan we voor een zuivere, glanzende huid en héél veel complimentjes!

Gelaatsverzorging
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x