Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging met RainPharma


RainPharma gelaatsverzorgingHoe zetten we in op jouw gelaatsverzorging?

1. Intakegesprek en 3D-Scan

First things first: we starten met een intakegesprek. Als huidtherapeut kijken we verder dan onze neus lang is. We gaan dieper in op jouw gezichtsverzorging, voedingsgewoonten en huidproblemen. We make een 3D-Scan van je huid zodat we een goed beeld hebben van de noden van jouw huid.  Alles helder? Dan bespreken we hoe jij jouw huid thuis optimaal kan verzorgen en verwennen.


2. Gelaatsverzorging

Om jouw huid effectief te verbeteren, starten we met een huidkuur. Als huidtherapeut krijg je steeds een gepersonaliseerde verzorging waardoor je huid geniet van een wekelijkse detox, jij profiteert van een heerlijke portie me-time. Win-win! Wil je jouw huid blijven verwennen na de huidverbeterende behandelingen? Met een maandelijkse onderhoudsbeurt houden we je velletje in topconditie. 


3.  Inside en Outside

Gezonde voedingsgewoonten zijn de basis voor een energiek lichaam én een mooie huid. Samen bouwen we een gevarieerd voedingspatroon op, dat naadloos aansluit bij jouw levensstijl. Ga jij all the way? Met de voedingssupplementen van RainPharma krijgt je huid een flinke vitamineboost. 


4. Budget 
  • Verzorging 60 min: 95 euro (reiniging, masker op maat en 2 massages)
  • Verzorging 90 min: 135 euro  (reiniging, 2 maskers en 2 massages)
  • "Healthy skin" kuur; 8 weken lang elke 2 weken een intense gelaatsverzorging op maat. Prijs: 349 euro (ipv 380) 
  • "Skin Detox" kuur: 8 wekelijkse intensieve verzorgingen op maat. Prijs: 509 euro (ipv 540)


Wil je graag kennismaken met een huidexpert, gespecialiseerd in natuurlijke huidverzorging?

Super! Boek nu jouw intakegesprek.

RainPharma , natural skincare

RainPharma brengt de natuurlijke schoonheid van jouw huid naar boven met een 100% plantaardig gelaatsritueel.

Kies jij ook voor een volledig natuurlijke aanpak? Slim! Zet je klassieke verzorgingsproducten aan de kant en laat je overtuigen.

Heb  je een gevoelige huid of een ander huidprobleem? Je bent lang niet de enige. We smeren allemaal teveel en te vaak producten op onze huid die irriterende chemicaliën bevatten. Heel wat mensen krijgen daardoor vroeg of laat met huidproblemen te kampen. Daarom is het goed om te weten hoe je de etiketten van jouw producten moet lezen.

Zo zijn heel wat producten op water gebaseerd wat natuurlijk niet slecht is voor je huid maar het is wel zonde om te betalen voor een product dat vooral goed verstopt water is.  De premium gelaatsproducten van RainPharma  zijn nooit op water gebaseerd. Dat wil zeggen dan 'aqua' niet vooraan of helemaal niet in de ingrediëntenlijst staat.

Daarnaast zijn er veel ingrediënten die wij niet graag in verzorgingsproducten zien opduiken. We beperken ons hier tot de zes voornaamste groepen die je volgens ons zeker en vast moet vermijden. Neem je huidige verzorgingsritueel eens onder de loep, controleer de ingrediëntenlijsten op de verpakkingen.

Gelaatsverzorging
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x