Foodcoaching

Foodcoaching

Foodcoaching - onze visie

Bij Oh!Lijf zijn we geen fan van diëten. We streven niet naar een zo laag mogelijk gewicht, wel naar een goed gewicht voor jouw lichaam. Hierbij staat een gezonde levensstijl centraal.

Afslanken of diëten betekent voor de meeste mensen gewicht verliezen, in een kleinere kledingmaat kunnen of cm's verliezen. Door het zo te gaan bekijken is afslanken een enorm beladen woord dat een immense druk met zich meebrengt en vooral prestatiegericht is met een veel te eenzijdig doel. En dan ben je aan het diëten met een mentale druk die gedoemd is om te mislukken of snel te hervallen.

Bij Oh!Lijf bekijken we het vanuit een andere hoek. Afslanken is de beloning die je krijgt als je een gezondere levensstijl gaat hanteren waardoor je meer energie gaat krijgen, je beter gaat voelen, dieper gaat slapen en je een mooier zelfbeeld gaat hebben. Door de nadruk van te gaan verleggen blijf je gemotiveerder.

Want laat ons eerlijk zijn, het hele traject van een ongezonde naar een gezonde levensstijl is een zeer hobbelige weg. En als de focus teveel ligt op het getalletje op de weegschaal of de kledingmaat of de cm’s dan is de kans op slagen minder groot, laat staan het kunnen behouden. Bij de minste tegenwind ga je dan omver.

Het maakt ons soms treurig om te zien hoeveel mensen op een foute manier afslanken waardoor ze nadien heel snel terug naar af zijn. Om dan te ontdekken dat het de volgende poging nog moeilijker gaat.

Bij Oh!Lijf geloven ook niet dat afslanken een enkelvoudig verhaal is maar eerder een ‘EN EN EN verhaal’. Daarom nemen we je graag mee in foodcoaching.

Wil je meer informatie over onze aanpak? Maak nu je afspraak voor een 1ste consultatie. We starten altijd met een verkennend gesprek en bodyscan. Een eerste consultatie is vrijblijvend en kost 35 euro.


Foodcoaching
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x