Trakteer je huid, je geest en je zintuigen op de weldaden van een professionele RainPharma gelaatsverzorging bij Oh!Lijf.  Ontspannend en doeltreffend gaan hand in hand, met respect voor de complexe natuur van je huid. 

 

 Onze gelaatsmaskers zijn volledig plantaardig en worden ter plaatse bereid, helemaal afgestemd op de noden van jouw huid op dat moment. De kleur varieert van geel, oranje, rood, groen of bruin tot zelfs spierwit of pikzwart, afhankelijk van de mineralen en planten die gebruikt worden. Het resultaat: je stapt buiten met een stralende huid die perfect in balans is en geniet nog dagenlang na! 

 

 

Een RainPharma gelaatsverzorging is een zalig verwenmoment of een groot onderhoud voor je gelaat elke 4 tot 6 weken. Wil je nog betere resultaten? Kies dan voor een kuurformule van twee maanden. Acht weken lang geniet je elke week of elke twee weken van een andere intense gelaatsverzorging op maat. Dit combineer je met de nodige producten voor thuis en onze tips voor een gezonde voeding en levenswijze.   Het resultaat is de beste versie van jezelf. Geen camouflage maar een opvallend gezondere huid. 

 

RainPharma staat voor een holistische aanpak. Natuurlijk is het belangrijk om de juiste producten te smeren, maar om je huid alles te geven wat ze nodig heeft, verdient ze ook een extraatje van binnenuit. Daarom combineren we onze huidverzorgingsproducten met innovatieve voedingssupplementen. We leggen je ook uit hoe je door de juiste dingen te eten en te drinken je huid kan verbeteren. Wedden dat je het verschil ziet en voelt?

 

 

Tarieven: 

Verzorging 45 min: 45 euro (reiniging en masker)

Verzorging 75 min: 75 euro (reiniging, masker op maat en 2 massages)

Verzorging 90 min: 90 euro  (reiniging, 2 maskers en 2 massages)

 

Wij hebben ook cadeaubons ! 


 

Onze producten zijn eerlijk, puur en werkzaam. Wil jij dat ook ondervinden ? Boek nu je kuur en oogst binnen 2 maanden complimentjes ! 

Wij stemmen onze verzorgingskuur helemaal af op maat van jouw huid. Jij geniet elke week of tweewekelijks van een flinke portie me-time én stapt buiten met een stralende huid ! 

 

Jij kan kiezen uit een "healthy skin" kuur; dit zijn 4 tweewekelijkse verzorgingen van 75 minuten.  Prijs: 270 euro (ipv 300) 

                                     "Skin Detox" kuur: dit zijn 8 wekelijkse verzorgingen van 75 minuten. Prijs: 520 euro (ipv 600)

                                     "The best version of you": dit zijn 12 wekelijkse verzorgingen van 75 minuten. Prijs: 800 euro (ipv 900) 

 

Bij aankoop van een "Skin detox" of "The best version of you" kuur met de nodige supplementen krijg je van ons een startbox van A tot F cadeau. Zo kan je thuis je huid ook al ondersteunen.

 

Om te starten, doen we eerst een intakegesprek waarmee we uitzoeken wat het onderliggende probleem is, zodat we daar 100% kunnen op inspelen. Daarna beginnen we samen aan onze huidkuur. Jij gebruikt gedurende deze kuur thuis ook de Rainpharma producten en ondersteunt met de supplementen.  Samen gaan we voor een zuivere, glanzende huid en héél veel complimentjes !